Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

180
1
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vreme-1432315267.jpg

Articole de la același autor

Week-endul se anunță fierbinte la malul mării. Meteorologii prognozează vreme foarte caldă, mult soare și o briză plăcută.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, dinspre est. Maxima termică va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori, dar vor fi inofensivi. Termometrele vor indica minimum 12 grade.

Duminică, va fi și mai cald, cu valori cuprinse între 13 și 26 de grade. Norii se vor risipi pe timpul zilei și va fi senin, dar noaptea se vor regrupa și vor acoperi, temporar, cerul.

Și săptămâna viitoare se anunță vreme frumoasă și foarte caldă. Vom avea predominant 25 - 26 de grade ziua și 14-15 grade noaptea. Este posibil să cadă câteva averse miercuri noaptea, după care cerul va fi parțial înnorat. 

Comentează știrea

constantin
23 mai 2015
fara limitari

Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit! Veti descoperi ca în momentul în care veti înceta sa oscilati si veti lua o decizie, ferma, de a ACTIONA neintarziat, indiferent de "sfaturile binevoitorilor" ce se ivesc totdeauna cu aerul lor suficient si alarmist, totul începe brusc sa "conspire" în ajutorul vostru (intregul univers va este favorabil). Caut urgent colaboratori part-time care vor sa castige cunoastere si bani în timpul liber, într-un proiect genial si generos cu toti participantii, nepereche la scara planetara. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite DOAR mesajul URK la adresa de email [email protected] Si pentru tine este o sansa reala!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1016 secunde