Săptămână cu ploi, la Constanța

382
Săptămână cu ploi, la Constanța - vreme-1431260139.jpg

Articole de la același autor

Instabilitatea atmosferică se face simțită și săptămâna aceasta, la malul mării. Meteorologii anunță și ceva soare și ceva nori, iar în week-end ar putea apărea și câteva averse. Temperaturile se mențin ușor sub cele normale pentru această perioadă a anului.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 20 de grade Celsius. La noapte, va fi mai mult senin, vântul doar va adia ușor și termometrele vor indica minimum 10 grade.


Mâine, din nou norii se vor ține departe și zona noastră și se mai adaugă un grad - două în termometre. Miercuri, în ciuda câtorva nori, vom avea între 11 și 22 de grade, joi și vineri, sub un cer mai mult senin, vor fi chiar 23, respectiv 24 de grade.
 
Sâmbăta se anunță însorită și călduroasă, chiar dacă se vor simți ceva rafale de vânt, dinspre sud-vest, dar, duminică, se răcește semnificativ, până pe la 18 grade și vor fi averse, atât în cursul după-amiezii, cât și noaptea. Iar ploile vor continua și săptămâna viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.775 secunde