De astăzi, se strică vremea la Constanța

645
2
De astăzi, se strică vremea la Constanța - vreme-1430151340.jpg

Articole de la același autor

Deși se apropie minivacanța, vremea pare că nu vrea să țină cu noi. Meteorologii anunță pentru zilele următoare mulți nori, ploi și vânt.


ANM a emis o informare de vreme urâtă, valabilă începând de astăzi de dimineață, până mâine seară, în jurul orei 20. Treptat, aria ploilor se va extinde dinspre sud-vestul țării și va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi mai ales averse, iar în vest, nord și centru, precum și în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși, local, 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 - 40 de litri pe metru pătrat. Vor fi și descărcări electrice și condiții ca izolat să cadă grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depăși 50 de km pe oră, în special în sud și est, precum și la munte. 


Valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nordice și centrale, pe parcursul zilei de miercuri, vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul va sufla cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge, totuși, 20 de grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate ceva averse, devreme, după care se va mai însenina. Termometrele vor indica minimum 8 grade. 


Mâine, norii se vor readuna și, după-amiază, vor aduce din nou ploaie. Noaptea, aversele vor continua. Însă va fi mai cald, cu valori termice cuprinse între 9 și 21 de grade. Vestea bună este că, de joi, se risipesc norii și reapare soarele. 


Comentează știrea

0720189735
28 aprilie 2015
VAND PC SI 2 MONITOARE

2 monitoare m vechi si un pc din 2005 dar cu hard disk din 2011 si 2012,sau fac schimb cu un laptop m vechi;procesor Celeron circa 2500 MHZ un hard disc 320 GB IDE placa baza cu posibilitate conectare hard discuri IDE si SATA placa video NVidia Geforce 4 MX 64 MB monitor CRT

catalin
28 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 19 Aprilie 2015
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea, azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4089 secunde