Cum va fi vremea la Constanța în următoarele săptămâni

438
Vremea se menține instabilă și deosebit de rece, la Constanța. Astăzi, cerul va fi variabil, cu soare, vântul doar va adia ușor, însă temperaturile vor fi chiar mai reduse decât ieri, cu o maximă de doar 9 grade Celsius. Peste noapte se va menține cerul variabil și termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius.

Mâine va ploua slab, iar joi se anunță precipitații moderate. Se mai încălzește abia spre week-end, doar numai până pe la 14 - 15 grade Celsius.

În restul țării, valorile termice vor marca o creștere ușoară, totuși se va menține o vreme mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade. Cerul va avea înnorări temporare în majoritatea zonelor.

Va ploua în Maramureș și Crișana, unde, izolat, se pot cumula peste 15 l/mp, local în Banat, Oltenia și Transilvania și pe arii restrânse în rest. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și în nord-estul teritoriului, precum și pe crestele montane.

Ploi și în următoarele săptămâni

Pentru următoarele două săptămâni, meteorologii anunță o ușoară creștere a temperaturilor, dar și multe ploi. Potrivit reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va încălzi între 8 și 13 aprilie, când valorile medii termice diurne vor crește de la 9 la 16 grade. În intervalul 14 - 16 aprilie se va resimți o ușoa-ră răcire până spre 14 grade, iar între 17 și 21 aprilie temperaturile medii diurne regionale vor fi mai mult constante, între 15 și 16 grade. Temperaturile medii nocturne vor coborî de la 5 grade în data de 8 aprilie la 2 grade în 9 aprilie, apoi vor crește semnificativ până la 9 grade pe 14 aprilie. Între 15 și 18 aprilie minimele termice nocturne vor coborî spre 6 grade, iar din 18 până pe 21 aprilie acestea vor avea doar mici variații în jurul mediei regionale de 7 grade.

În tot acest timp, zilnic, pot fi ploi slabe, iar în intervalele 10 - 11 aprilie și 13 - 15 aprilie cantitățile de apă căzute vor fi în general moderate cantitativ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3637 secunde