Soare și cald sâmbătă, ploi și frig, duminică, la Constanța

249
Soare și cald sâmbătă, ploi și frig, duminică, la Constanța - vremeploaie2-1365185818.jpg
Constănțenii se vor bucura numai pe jumătate de acest week-end. Dacă sâmbătă va fi soare și cald, duminică va ploua și va fi frig. Meteorologii anunță vânt moderat, maxime de 21 de grade Celsius și minime de 6 grade Celsius. 

Sâmbătă, 6 aprilie, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla cu șapte metri pe secundă, dinspre vest și termometrele vor indica 21 de grade Celsius. Peste noapte cerul va continua să fie senin, dar duminică dimineața se vor aduna norii și vor apărea condiții de ploaie. Vântul se va mai domoli, iar valorile termice se vor situa între 6 și 10 grade Celsius. 

Precipitațiile vor continua, slab, și luni, când temperaturile vor rămâne la fel de scăzute. Abia spre sfârșitul săptămânii viitoare se va mai încălzi puțin.

În rest, în vestul, centrul și nordul țării valorile termice vor fi în scădere, vremea devenind mai rece decât în mod obișnuit la începutul lunii aprilie, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua.

În nordul Carpaților Orientali, iar noaptea posibil și în nordul extrem al Moldovei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În celelalte regiuni vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara și ploi, mai ales averse însoțite și de descărcări electrice, se vor semnala local în Moldova și izolat în rest.

Vântul va prezenta intensificări temporare în centrul, sudul și estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7 - 8 grade în nordul extrem al Moldovei și în Maramureș până la 22 - 23 de grade în Muntenia și Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 1 și 9 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4069 secunde