Furtună cu ninsoare, în week-end, la Constanța

1489
Furtună cu ninsoare, în week-end, la Constanța - vremerece4-1363884502.jpg
Vremea se înrăutățește de astăzi, la Constanța. Începând cu ora 8,00 dimineață intră în vigoare codul galben de intensificări de vânt, ninsori viscolite și răcire accentuată în întreaga țară, valabil pentru 24 de ore. În vestul, centrul și nordul țării, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55 - 60 km/h și la munte peste 90 km/h, viscolind și spulberând temporar zăpada. În sud și sud-est vor fi precipitații sub formă de ploaie și lapoviță, iar rafalele vor depăși local 60 - 70 km/h. 

În Moldova, ninsorile se vor extinde dinspre nordul regiunii, vântul se va intensifica până la 75 - 80 km/h, iar spre seară și noaptea va fi viscol.

Astăzi, la Constanța, vom avea doar ploi moderate, cu vânt puternic dinspre vest și temperaturi maxime de 10 grade Celsius. Peste noapte vine și lapovița, pe măsură ce valorile termice vor scădea, până pe la -1 grad Celsius. 

Vestea cea proastă este pentru sâmbătă, când meteorologii este posibil să prelungească avertizarea. La Constanța și în toată zona litoralului sunt prognozate furtuni cu ninsoare, temperaturile se vor încadra între -7 și 0 grade Celsius. Duminică va fi ceva mai bine. Precipitațiile vor înceta și valorile termice vor mai crește cu două - trei grade Celsius. Foarte frig va fi însă și săptămâna viitoare cu posibilități de ninsori slabe miercuri, 26 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde