AVERTIZARE METEO! PLOI și NINSORI, astăzi și mâine, la CONSTANȚA

972
AVERTIZARE METEO! PLOI și NINSORI, astăzi și mâine, la CONSTANȚA - ninsoarezapadavremeiarna13-1364238255.jpg
Vremea continuă să fie urâtă și deosebit de rece, la Constanța. Meteorologii se așteaptă la ploi care se vor transforma în ninsori slabe și moderate și temperaturi anormal de mici pentru această perioadă a anului. 

Astăzi vor fi precipitații slabe, cu vânt moderat, dinspre nord-est și o maximă termică de 7 grade Celsius. Peste noapte va veni furtună cu lapoviță și termometrele vor indica minimum 0 grade Celsius. 

Surprizele vin pentru mâine, când va ninge slab atât ziua, cât și noaptea, și joi, 28 martie, când vom avea ninsoare moderată. 

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, în Dobrogea, vremea va fi deosebit de rece până în data de 29 martie, cu maxime termice cuprinse în medie între 1 și 4 grade Celsius și cu minime negative medii între minus 3 și minus 1 grad. Apoi, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că în perioada 31 martie - 7 aprilie vor fi maxime termice în medie cuprinse între 12 și 14 grade Celsius și valori nocturne medii cuprinse între 5 și 7 grade Celsius. În primele trei zile vor fi precipitații la început sub formă de ploi, apoi și lapoviță și ninsoare, moderate cantitativ în data de 26 martie. 

Din 29 martie până la sfârșitul intervalului, temporar vor fi ploi slabe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4362 secunde