Se încălzește, dar vin ploile, la Constanța

524
Se încălzește, dar vin ploile, la Constanța - vreme-1362497625.jpg
Primăvara este capricioasă, la Constanța. Ne servește mult frig, vânt și, de mâine, trimite mulți nori și ploi. Meteorologii anunță pentru astăzi, la Constanța, cer variabil, cu soare. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge doar 7 grade Celsius. Peste noapte va fi din nou cer variabil și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius. 

Mâine, în timpul zilei vor începe să se adune norii și noaptea va ploua slab. Precipitațiile vor continua și vineri și în week-end. 

În restul țării, vremea se va încălzi, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiuni și 15 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni până la -8 grade. 

Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ploaie slabă, cu totul izolat, în sud-vestul țării și nordul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar trecător și în regiunile estice și vestice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3515 secunde