Vreme deosebit de rece, cu ploi și ninsori slabe, săptămâna aceasta, la Constanța

301
Vreme deosebit de rece, cu ploi și ninsori slabe, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea2-1364128630.jpg

Articole de la același autor

Ultima săptămână a lui martie aduce la Constanța temperaturi veritabile de iarnă. Dacă nu ne-am uita în calendar am crede că suntem în mijlocul lunii ianuarie. Meteorologii anunță pentru săptămâna aceasta vreme închisă, ploi și chiar ninsori slabe și temperaturi negative.

Astăzi, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge doar 4 grade Celsius. Peste noapte vor fi condiții de lapoviță, iar temperatura va scădea până pe la 0 grade Celsius.

Marți va ploua slab ziua, când se vor înregistra până la 6 grade Celsius, iar noaptea va ninge slab și vântul va sufla cu putere dinspre est. Termometrele vor indica minimum -2 grade Celsius. Miercuri și joi vor predomina norii și se vor menține valorile termice negative pe timpul nopții și foarte scăzute în timpul zilei.

Abia de vineri, 29 martie, putem să spunem că începe să se încălzească, pe măsură ce temperaturile vor urca până pe la 10 – 13 grade Celsius. Va fi în continuare înnorat și vor fi condiții de ploaie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3413 secunde