Vreme caldă, dar mohorâtă, astăzi, la Constanța

169
Vreme caldă, dar mohorâtă,  astăzi, la Constanța - ploaieumbrelavremeploioasa7-1363016097.jpg
Vremea este caldă, dar mohorâtă, la Constanța. Astăzi, cerul va fi noros, vântul va sufla moderat, iar maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte va ploua slab și termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius. 

Precipitațiile vor continua și mâine, slab, dar însoțite de mulți nori. Abia joi reapare soarele, care ne va aduce și câteva grade în plus în termometre. Nu vă bucurați prea mult, în week-end vom îngheța, la temperaturi cuprinse între 0 și 7 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, o răcire semnificativă a vremii se va produce în data de 16 martie, astfel că intervalul 16 - 19 martie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât normal, cu medii ale maximelor de 5 - 8 grade și minime ce pot deveni ușor negative.

O creștere de temperatură se va produce după data de 20 martie, astfel încât regimul termic să devină apropiat de cel mediu climatologic. Va ploua mai ales în prima jumătate a intervalului.

În restul țării, astăzi, vremea va rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și local va ploua în majoritatea regiunilor, ziua mai ales în zona de munte și în est, iar noaptea cu precădere în partea de sud-vest a teritoriului.

La munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 6 grade în nordul extrem al Moldovei și 16 - 17 grade în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde