Vreme închisă și deosebit de rece astăzi și mâine, la Constanța

267
Vreme închisă și deosebit de rece astăzi și mâine, la Constanța - vremedeiarnaninsoare8-1364406011.jpg
Au trecut ninsorile și, odată cu ele, se pare că se duce și iarna. Meteorologii ne dau vești bune și ne anunță că am scăpat de viscol și zăpadă. Mai avem vreo două-trei zile de frig și nori, dar apoi se instalează primă-vara. 

Astăzi, la Constanța, cerul va fi înnorat, vântul doar va adia ușor, iar maxima termică va atinge 3 grade Celsius. Peste noapte norii vor persista și termometrele vor indica minimum 1 grad Celsius. Vreme asemănătoare va fi și vineri, iar de sâmbătă, 30 martie, temperaturile încep să crească. Așa se face că în week-end vom avea maxime de până la 18 grade Celsius.

Și în restul țării, astăzi și mâine vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros. Vor cădea precipitații mixte, ziua local în regiunile nord-vestice și izolat în rest, iar noaptea în sud-vestul țării, unde vor fi condiții de polei. În zona de munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei și 8 - 9 grade în sudul Transilvaniei și în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -8 și 3 grade, mai coborâte în depresiuni și în nordul Moldovei. Izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2662 secunde