Flori în schimbul deșeurilor de echipamente electrice și electronice

266
Flori în schimbul deșeurilor de echipamente electrice și electronice - deseuri-1364405943.jpg
Gremlin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, organizează sâmbătă și duminică, 29 și 30 martie, o nouă campanie de colectare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice. 

"Când florile apar, deșeurile dispar!" este sloganul sub care se va desfășura prima campanie de colectare a deșeurilor de echipa-mente electrice și electronice, organizată de compania Gremlin în 2013. Pe 29 și 30 martie locuitorii Municipiului Constanța pot aduce aparatura uzată la unul din cele șase centre permanente de colectare din următoarele locații: strada București (zona Pieței Balada), strada Stadionului (zona Stadionului Portul), strada Adamclisi (zona Piața Brotăcei), strada Unirii (zona supermarket Adivin), șoseaua Mangaliei (zona supermarket Billa) sau strada Cișmelei (zona Școlii nr. 29).

Pentru a recompensa inițiativa persoanelor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deșeurile de echipamente electrice și electronice, organizatorii vor oferi tuturor deponenților câte un ghiveci de flori. Vor primi flori și cei care vor solicita preluarea gratuită a deșeurilor de la domiciliu. Astfel, în cazul aparaturii grele sau volu-minoase constănțenii au la dis-poziție numărul de telefon 0757/777.097 pentru a solicita asistența unei echipe Gremlin la domiciliu.

Simultan, campania se va desfășura pe 29 și 30 martie și în localitățile Techirghiol, Eforie Sud, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Murfatlar, Hârșova, Mangalia, Medgidia, Lumina și Cumpăna, la centrele de colectare din rețeaua Gremlin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde