Cum va fi vremea mâine, la Constanța

244
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea1351615084-1355761860.jpg

Mâine, vremea va fi predominant închisă, în toată țara. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în sud-vestul, sudul și estul țării, local în zona de munte și cu totul izolat în rest.
Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, ușor mai ridicate pe litoral, iar cele minime între -10 și 2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -13 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață și chiciură.


Și la Constanța, vremea va rămâne închisă și destul de caldă. Mâine, cerul va fi noros, vântul va sufla moderat, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte vor persista norii și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 2 grade Celsius.


De poimâine însă este posibil să vedem câțiva fulgi de nea. Pentru miercuri, în condițiile în care temperaturile scad simțitor, meteorologii anunță furtună cu lapoviță. Valorile termice se vor situa între -3 și 4 grade. Joi, 19 decembrie, va ninge slab și temperaturile vor fi negative, atât noaptea, cât și pe timpul zilei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum este vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2119 secunde