Cum va fi vremea mâine, la Constanța

486
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - iarna1323275037-1355927731.jpg

Codul galben de ninsori și viscol este valabil până mâine seară, la ora 20,00. Însă ninsorile vor continua și mâine noapte, chiar dacă vântul se va mai potoli. Vestea proastă este că se instalează și gerul și vom avea numai temperaturi negative, atât pe timpul zilei, cât și noaptea.


Mâine, la Constanța, va fi furtună cu ninsoare, vântul va sufla cu 8 metri pe secundă, dinspre nord, iar maxima termică va fi de -5 grade Celsius. La noaptea va fi ninsoare slabă, iar termometrele vor indica minimum -7 grade Celsius.


În restul țării, vremea va fi rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea în centrul și nord-estul țării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice și temporar noros în restul zonelor. În estul și sud-estul țării temporar va ninge, iar în Dobrogea, Bărăgan și sudul Moldovei vântul va prezenta intensificări, mai ales pe parcursul zilei, cu viteze ce vor depăși la rafală 60 - 70 de km pe oră.


Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 și 1 grad, iar cele minime se vor situa între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiuni până în jur de -20 de grade. Noaptea și dimineața în zonele joase se va semnala ceață și chiciură.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum este vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4247 secunde