Cum va fi vremea mâine, la Constanța

1127
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - ninsoarezapadavremeiarna3-1359384047.jpg

Mâine, valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată, astfel încât maximele vor fi cuprinse -6 și 4 grade, iar minimele, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi temporar noros. În cursul zilei va ninge slab, local în Oltenia, vestul Munteniei, zona de munte și izolat în rest.


Seara și noaptea, vor fi ninsori în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și la munte și pe arii restrânse în Moldova, iar spre dimineață în regiunile vestice izolat vor fi precipitații mixte și condiții de producere a poleiului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. În zonele joase, în special în cele din estul și sud-estul teritoriului, va fi ceață asociată cu chiciură și trecător cu fulguială. La Constanța, mâine, cerul va fi noros și va fi ger.

Vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 0 grade Celsius. Peste noapte norii vor persista, dar temperatura va scădea simțitor, până pe la -5 grade Celsius. De miercuri, meteorologii ne aduc vești bune. Vremea se mai încălzește și vom avea predominant valori pozitive.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.1914 secunde