Cum va fi vremea mâine, la Constanța

161
În întreaga țară, mâine, va fi ceva mai cald decât în mod obișnuit în această perioadă a anului, cu maxime cuprinse, în general, între 2 și 10 grade și minime între -6 și 6 grade. Cerul va fi mai mult noros. În Oltenia, Banat și vestul Munteniei, în special în partea a doua a intervalului, va ploua. Treptat în sudul Banatului și în vestul și nordul Olteniei precipitațiile vor deveni moderate cantitativ, iar ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

În restul zonelor doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burniță sau fulguieli. În Munții Banatului și în Carpații Meridionali local vor fi precipitații predominant sub ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar și în regiunile sudice, cu viteze mai mari în sudul Banatului. În zonele joase, cu precădere din est și centru, vor fi condiții de ceață.

La Constanța, anunță, pentru mâine, vreme închisă și condiții de ploaie. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Peste noapte este posibil să plouă slab, dar temperaturile vor rămâne destul de ridicate, peste 5 grade Celsius.

De poimâine precipitațiile devin o certitudine, dar vor fi destul de slabe cantitativ. Valorile termice vor începe însă să scadă, astfel încât în week-end vom avea chiar și temperaturi negative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6617 secunde