Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

279
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vreme135143145913524644131354777-1360331086.jpg
În week-end, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. În cursul zilei de sâmbătă, cerul va fi variabil în sud și sud-est, va avea înnorări temporare în celelalte zone, însă doar pe arii restrânse vor fi ninsori slabe, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat. 


Începând de seara nebulozitatea se va accentua în jumătatea de sud-vest, iar în partea a doua a nopții va ninge în Banat, Crișana, Oltenia și în sud-vestul Transilvaniei. Local ninsorile pot fi mai abundente, în special în Munții Banatului și în masivele vestice ale Carpaților Meridionali, unde și vântul se va intensifica. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi de la  -10, -8 grade în depresiuni până la 2 - 4 grade pe litoral. În zonele joase izolat va fi ceață.


Vremea va fi în general închisă. În sudul extrem și în sud-est valorile de temperatură vor fi apropiate de cele obișnuite ale datei și se vor semnala precipitații mixte. În restul țării va fi o vreme relativ rece, cu ninsori pe arii extinse, local mai consistente. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime, în general, între -6 și 4 grade. În primele ore ale intervalului, în zonele joase izolat va fi ceață.


La Constanța, sâmbătă este posibil să vedem câteva raze de soare, dar temperaturile vor fi mult mai scăzute decât cele din timpul acestei săptămâni. Duminică va fi înnorat și chiar va ploua, pe alocuri. Valorile termice se vor încadra între 2 și 9 grade Celsius.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3073 secunde