Vreme caldă, dar instabilă, săptămâna aceasta, la Constanța

338
1
Vreme caldă, dar instabilă, săptămâna aceasta, la Constanța - vremeploaieumbrela-1359899792.jpg
Vremea continuă să fie deosebit de caldă, săptămâna aceasta, la Constanța. Vom avea însă și puțin soare, dar și nori și chiar câteva precipitații și vânt intensificat. 

Pentru astăzi, meteorologii anunță ploaie slabă, vânt slab, până la moderat, și o maximă termică de 6 grade Celsius. Marți, 5 februarie, cerul va fi variabil, cu soare, și se mai încălzește cu vreo două grade. Miercuri reapar norii, dar valorile termice rămân între 3 și 8 grade Celsius. Joi, 7 februarie, cresc din nou temperaturile, până pe la 10 grade Celsius, iar vineri este așteptată ploaie slabă. Week-end-ul va fi marcat tot de nori și ploi.

Comentează știrea

raspopitu
4 februarie 2013
Domnule primar asa nu se mai poate!!

Daca tot coordonati Radetul puneti pe dl inginer sa reduca temperatura la calorifere ca ne frige la buzunare!In campania electorala ati promis o noua strategie la CET! Nu se vede in factura de plata!V-am votat sperand ca ve-ti face ceva cu tariful gigacaloriei!Dar analizand ce se petrece cu nivelul de trai inclin sa cred ca si guverul Boc facea aceleasi lucruri dictate de FMI! Sarman popor ce locuieste in aceasta tara bogata!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4115 secunde