Începe să se încălzească, la Constanța

1195
Începe să se încălzească,  la Constanța - ninsoarezapadavremeiarna5-1359474700.jpg
Încet, dar sigur, începe să se încălzească la Constanța. Soarele își va face apariția și tempera-turile vor ajunge la 4 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul doar va sufla ușor, dinspre nord-vest. 


Peste noapte însă re-vine gerul, cu valori mini-me prognozate de -6 grade Celsius. Mâine va ploua slab și va fi ceva mai frig decât astăzi, dar de vineri se vor înregistra chiar și 7 - 8 grade Celsius. În week-end, se anunță maxime de 14 grade Celsius.

Și în restul țării se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării și va avea înnorări temporare în sud. În cursul zilei, vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie în regiunile vestice și mixte, pe arii restrânse, în cele estice și cele centrale. Noaptea, vor predomina ploile, pe arii extinse în regiunile intracar-patice, local în Moldova și izolat în rest.

În zona de munte, precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va avea intensificări. Local va fi polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 4 grade. În zonele joase, îndeosebi în sud și est, va fi ceață în special diminea-ța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea, mâine, la Constanța
Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8148 secunde