Cum va fi vremea mâine, la Constanța

155
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme1352746936-1359988359.jpg
Marți, valorile termice vor marca o creștere față de intervalul precedent, astfel că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii februarie în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul și în nordul teritoriului.


În Munții Apuseni și în zona Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte, iar în Maramureș și Crișana și pe arii restrânse în Banat și nordul Transilvaniei va ploua slab. Noaptea ploi izolate vor fi și în nordul Moldovei unde se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. În cursul nopții în regiunile sudice vor fi condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -8 grade.


Mâine, la Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla slab, până la moderat, iar maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Peste noapte cerul va fi instabil și termometrele vor indica minimum 3 grade Celsius. Temperaturi asemănătoare vor fi și miercuri, dar pentru joi, 7 februarie, se anunță 12 grade Celsius și mult soare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea, mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7001 secunde