Cum va fi vremea mâine, la Constanța

52
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea1368207380-1371470996.jpg

Articole de la același autor

Mâine vremea se va menține călduroasă, local caniculară după-amiază în vestul și sud-vestul țării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic. 




Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în nordul Moldovei și pe litoral și 35 de grade, local, în Oltenia, Banat și Crișana. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în partea a doua a zilei în zona de munte, mai ales a Carpaților Orientali, iar noaptea în regiunile nord-estice, unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade.  Mâine, la Constanța, cerul va fi senin și vântul va sufla slab, dinspre est. Meteorologii prognozează o maximă termică de 32 de grade Celsius. 


peste noapte cerul se va menține senin și vântul doar va adia ușor. Termometrele vor indica minimum 19 grade. Miercuri, 19 iunie, va fi și mai cald, cu valori ce vor atinge 35 de grade Celsius. Cerul va deveni ușor variabil și este posibil, spre după-amiază, să apară averse însoțite de descărcări electrice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.753 secunde