Cum va fi VREMEA mâine, la Constanța

67
Cum va fi VREMEA mâine, la Constanța - umbrelagf1332937597-1377700008.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, pe arii extinse în Maramureș, Transilvania, Moldova și Dobrogea, local în Muntenia, Crișana, Banat și, izolat, în Oltenia. Cantitățile de apă vor depăși izolat 25 de litri pe metru pătrat, cu precădere în zona Carpaților Orientali. Vântul va prezenta unele intensificări, ziua mai ales în regiunile sud-vestice și sudice, iar noaptea îndeosebi în est. 




Temperaturile maxime, ușor mai coborâte decât în mod normal la această dată, exceptând sudul țării unde vor fi apropiate de mediile climatologice, vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei și 29 de grade în sudul Munteniei. Temperaturile minime se vor situa între 10 și 19 grade.


La Constanța, cerul va fi înnorat și va ploua moderat. Și vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge doar 19 grade Celsius. Peste noapte cerul se va însenina și termometrele vor indica minimum 16 grade.


Vineri se va mai încălzi puțin și norii se vor mai risipi. Vântul se va mai înteți și valorile termice se vor situa între 15 și 22 de grade. În week-end va fi cer noros, mai ales sâmbătă și temperaturile vor mai crește cu unu-două grade.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5365 secunde