Cum va fi vremea mâine, la Constanța

61
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardulalexandrulapusneanu64-1389709555.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în țară, valorile termice se vor menține mai ridicate decât în cele normale pentru jumătatea lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării; cele maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, dar va avea înnorări în restul teritoriului. 
Va ploua pe arii extinse în Banat, Crișana și Maramureș, apoi local și în Transilvania, Oltenia și Moldova, în celelalte regiuni doar izolat fiind posibile ploi slabe sau burniță. În zona de munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În cursul nopții, precipitații mixte vor fi posibile izolat în nordul extrem și în zona centrală. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și, trecător, în Moldova și Dobrogea.
La Constanța, cerul va fi preponderent înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre sud. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte norii se vor menține și termometrele vor indica minimum 8 grade. Spre dimineață este posibil să apară câteva averse de ploaie. 
Pentru joi, 16 ianuarie, meteorologii anunță cer variabil, cu soare. Valorile termice vor mai coborî cu două - trei grade pe timpul zilei și până la -1 grad noaptea. Vineri vom avea din nou maxime de 10 grade, iar în week-end se vor înregistra chiar și 13 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 12 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5781 secunde