Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

276
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1389532071.jpg

Articole de la același autor

În ciuda anotimpului din calendar, vremea se menține primăvăratică. Și săptămâna aceasta vom avea parte de soare și temperaturi ridicate, peste cele normale pentru această perioadă a anului. Sunt așteptate și câteva averse de ploaie, după care, spre sfârșitul săptămânii, se va mai răci.

Astăzi, la Constanța, cerul va fi mai mult însorit și vântul va sufla slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge, peste zi, 7 grade Celsius. Noaptea va fi geroasă, cu minime de -2 grade și un cer senin. Mâine se va mai încălzi puțin, până pe la 9 grade, însă se vor instala câțiva nori. Vântul se va menține însă slab. Miercuri, 15 ianuarie, valorile termice își vor continua ascensiunea, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, fiind cuprinse între 3 și 11 grade. Peste noapte însă sunt așteptate averse de ploaie. Precipitațiile vor continua și pe parcursul zilei de joi, când vor fi moderate și vor atrage și o scădere cu 2 - 3 grade a temperaturilor. Vineri, 17 ianuarie, va fi și mai rece și cerul va fi mai mult înnorat. Termometrele vor indica între 2 și 5 grade.

În cursul nopții de sâmbătă vor apărea din nou aversele de ploaie, care vor continua până spre mijlocul săptămânii viitoare. Valorile termice se vor menține însă destul de ridicate, între 1 și 8 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 12 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Pagina a fost generata in 1.5355 secunde