Vreme mai mult închisă și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța

151
1
Vreme mai mult închisă și maxime  de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vrememaimultinchisa-1389201607.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, temperaturile se mai apropie puțin de cele normale pentru această perioadă a anului. La Constanța, vremea va fi caldă și în general închisă, cu cerul mai mult noros ziua. Vântul va sufla slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. La noapte va fi cer variabil și vântul se va mai înteți puțin. Termometrele vor indica minimum 0 grade.

Mâine va fi din nou senin, iar valorile termice se vor ridica din nou destul de mult, încadrându-se între 1 și 10 grade. Vântul va sufla moderat, după care se va intensifica peste noapte și în cursul zilei de sâmbătă, când vom avea 8 grade Celsius.

În restul țării, astăzi, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele înregistrate în mod obișnuit în această perioadă din an, îndeosebi în zonele de deal și de munte, unde cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea. În restul teritoriului va persista nebulozitatea joasă și, local, se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 0 grade în estul Transilvaniei în condiții de ceață persistentă și 12 - 13 grade în dealurile din Oltenia, Muntenia și Banat; minimele termice se vor încadra între -4 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -8, -9 grade. 

Comentează știrea

christian louboutin on sale
28 februarie 2014
christian louboutin on sale

louboutin shoes sale online Stiri Social : Vreme mai mult închisă și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin on sale http://dobatedenschool.com/images/christian-louboutin-daffodile-black.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6627 secunde