Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

219
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1388925841.jpg
Iarna continuă să fie extrem de blândă, la Constanța. Gerul Bobotezei este doar o amintire anul acesta, valorile termice apropiindu-se mai mult de cele specifice unei zile de primăvară timpurie.

Astăzi, la Constanța, vremea va fi închisă, dar extrem de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei și vântul va sufla slab până la moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte se va însenina și termometrele vor indica minimum 1 grad.

Mâine vom avea un cer fără nori și din nou 8 grade Celsius. Noaptea, însă, se va instala ceață și minima va coborî sub 0 grade. Miercuri, 8 ianuarie, se vor instala din nou norii și va fi ceva mai frig față de primele zile ale săptămânii, cu valori termice cuprinse între 2 și 5 grade Celsius. Și joi vom avea temperaturi asemănătoare, dar de vineri se încălzește din nou până pe la 8 grade.

Meteorologii spun că abia de săptămâna viitoare este posibil să se întoarcă iarna și să revenim la temperaturi specifice acestei perioade. Însă, zăpada se lasă în continuare așteptată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.478 secunde