Vreme însorită și maxime de 6 grade Celsius, astăzi, la Constanța

83
Vreme însorită și maxime de 6 grade Celsius, astăzi,  la Constanța - vremeinsorita-1387473892.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să se încălzească, în ciuda copiilor care își doresc zăpadă și ger. Temperaturile pe timpul zilei sunt ceva mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, însă nopțile sunt foarte reci.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte se va înregistra ceață și termometrele vor indica minimum -6 grade.

Sâmbătă va ajunge însă deasupra noastră un val de aer rece, așa că valorile termice vor fi cuprinse între -6 și 1 grad Celsius. Duminică temperaturile vor crește din nou, dar vor apărea norii. Cu toate acestea, sunt slabe șanse de ninsori, doar chiciura va mai da un pic de farmec naturii, dimineața.

În restul țării, astăzi, în zonele montane și submontane, valorile termice se vor menține în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, iar cerul va fi variabil. În schimb, în zonele joase de relief vremea va fi destul de rece, mai ales la valorile din cursul zilei, în condiții de nebulozitate joasă persistentă și local ceață, ce pot determina trecător burnițe, fulguieli sau depunere de chiciură.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de la -4, -2 grade în zonele cu ceață persistentă până la 11 - 12 grade în Subcarpații Getici și ai Curburii, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3563 secunde