CONSTANȚA / ATENȚIONARE METEO DE NINSORI ȘI VISCOL

3272
3
CONSTANȚA / ATENȚIONARE METEO DE NINSORI ȘI VISCOL - ninsoare-1386746644.jpg
Meteorologii au emis o nouă informare meteo de viscol și ninsori,  valabilă în perioada 11 decembrie, ora 18 – 12 decembrie, ora 10.


În intervalul menționat, temporar va ninge, la început în Moldova apoi și în Dobrogea și estul Munteniei.
Îndeosebi în Moldova vântul va avea intensificări cu viteze ce vor atinge și izolat vor depăși la rafală 40...50 km/h viscolind sau spulberând ninsoarea.


În Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, mai ales pe creste, cu peste 80...90 km/h, spulberând zăpada deja depusă.




VREMEA PE 2 ZILE
Joi, în estul și sud-estul țării cerul va fi înnorat și pe arii restrânse sunt prognozate lapovițe și ninsori. În rest iese și soarele, dar șanse de ninsoare slabă vor fi doar în zonele de munte, unde și vântul se va simți mai tare. Temperatura crește mai mult decât astăzi, astfel încât maximele termice ajung între minus 3 grade la Brașov și Miercurea Ciuc și 7 grade în vestul Olteniei, la Drobeta Turnu Severin. În zonele joase de relief sunt condiții pentru formarea ceții, asociată cu depunere de chiciură.
În București vor fi înnorări și sunt condiții ca trecător să ningă slab. Temperatura maximă, normală pentru data din calendar, se va situa în jurul valorii de 3 grade.


Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare tot în estul și sud-estul țării, însă doar pe arii restrânse în Dobrogea vor mai fi precipitații slabe, în special ninsori. În zonele joase, mai ales dimineața pe arii restrânse va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 3... minus 5 grade în zonele depresionare și pe văile din Transilvania, unde ceața poate persista și 7...8 grade în dealurile subcarpatice ale Olteniei.
În București în general va fi soare, iar vântul va fi liniștit. Temperatura va crește de la minus 4...minus 2 grade dimineața, până la plus 4, la prânz.






Comentează știrea

Papu
11 decembrie 2013
ANM

Atenție !, atenție ! oameni buni . Miercuri seara la 06:00 fix va începe viscolul. Joi dimineața la 10:11 fix se va opri , va ieși soarele și fix la 17:16 se va topi zăpada. Vântul se va opri încet dar sigur joi spre vineri fix la 01 și 23 de minute. Să mai zică cineva că ăștia de la ANM nu-și fac meseria !!!! Stați să vedeți la primăvară ce punctuali vor fii cu inundațiile. În privința asta japonezii sunt mici copii pe lângă papagalii de români. Cum e mă ca ministrul transporturilor japonez să anunțe în ianuarie 2011 pentru anul 2010 și bineânțeles cu scuzele de rigoare că trenurile au avut o întârziere pe tot anul 2010 per/total 23 secunde. Cred că nu sunt sănătoși la cap !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o persoana bolnava si saraca
11 decembrie 2013
biserica ortodoxa romana-filiala dobrogea

am facut cerere din octombrie 2012 la arhiepiscopia tomisului pt un ajutor social pt tratament medical si nici pana acum,decembrie 2013 nu am primit absolut nimic,nici macar o investigatie medicala ,nici macar un ajutor in alimente , nu neaparat bani;se pare ca arhiepiscopia tomisului face''caritate''doar in fatza camerelor tv desi au o avere si patrimoniu de invidiat fiind reprezentantii a 90% din populatie

maidanezul vigilent
15 ianuarie 2014
???????

v-ati prostit de tot acolo la maculatura? cum este posibil sa nu verifice nimeni ca se da prognoza meteo din 11 decembrie 2013 ,azi fiind in 15 ianuarie 2014?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5918 secunde