Cum va fi vremea week-end-ul acesta, la Constanța

221
2
Cum va fi vremea week-end-ul acesta, la Constanța - cumvafivremea-1386352471.jpg

Articole de la același autor

Decembrie a debutat cu ger la Constanța și continuă în același ton. Temperaturile sunt foarte scăzute, atât ziua, cât și noaptea. Week-end-ul va fi la fel de rece. Vom avea soare cu dinți și slabe șanse să vedem vreun fulg de nea.

Sâmbătă, la Constanța, meteorologii anunță cer senin, vântul va sufla cu putere, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte se vor aduna câțiva nori și vântul se va mai domoli puțin. Termometrele vor indica miimum -2 grade.

Duminică, 8 decembrie, va fi din nou senin, dar vântul va avea intensificări, dinspre nord-vest. Noaptea se va mai liniști și se vor înregistra minimum -5 grade. De luni se face și mai frig și, timp de câteva zile, valorile termice vor fi negative și ziua și noaptea.

În rest, în week-end, vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime vor avea valori între -4 grade în estul Trabsilvaniei și 7 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -11 și -1 grad. Cerul va fi mai mult noros în zona de munte, unde va continua să ningă, iar vântul va avea intensificări viscolind ninsoare, cu rafale de peste 70 de km pe oră, în timp ce pe crestele înalte, cu precădere ale Munților Banatului, Carpaților Meridionali și de Curbură, va depăși 100 de km pe oră.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse în regiunile intracarpatice și doar izolat în Oltenia și Moldova. Îndeosebi ziua, intensificări ale vântului vor fi și în celelalte zone, dar la cote mai reduse, cu viteze la rafală de până la 70 de km pe oră. 

Comentează știrea

magic leverag for sale
24 mai 2014
magic leverag for sale

According to our friends over at Asphalt & Rubber, that's a 10-hp increase from last year. Along with slimmer, more aerodynamic fairings and a bit more battery capacity, the team has hopes of the 529-pound bike rounding the course at an average speed of 115 mph. If it does, that would be a new record and likely enough to put it ahead of all comers. magic leverag for sale http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda cbr f4i fairings
3 iunie 2014
honda cbr f4i fairings

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. honda cbr f4i fairings http://motorcyclefairingshonda.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9945 secunde