Vreme instabilă și geroasă, astăzi, la Constanța

260
Vreme instabilă și geroasă, astăzi, la Constanța - vremeinstabila-1386867542.jpg

Articole de la același autor

Ninsorile ne-au adus mai aproape de Crăciun, dar pentru moment s-au oprit și se pare că nici săptămâna viitoare nu vom avea parte de alți fulgi de nea.

Astăzi, la Constanța, cerul este noros, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord vest, iar maxima termică va atinge 0 grade Celsius. Peste noapte se va însenina și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum -3 grade Celsius.

În week-end, va fi mai mult înnorat, iar noaptea este posibil să se lase ceață. Sâmbătă, valorile termice se vor încadra între -6 și 0 grade, dar duminică vor crește simțitor, până la 7 grade Celsius.

În restul țării, astăzi, temperaturile se situează, în general, în limite apropiate de normalul perioadei, mai ales la deal și la munte, unde acestea vor mai crește ușor față de intervalul precedent. Cerul este variabil, cu înnorări temporare în estul și sud-estul țării, însă doar pe arii restrânse în Dobrogea și estul Munteniei și, izolat, în Moldova, în cursul zilei, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceață, local în jumătatea de vest și pe spații mai restrânse în rest, izolat persistentă pe tot parcursul intervalului în Transilvania și asociată cu chiciură și fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în Transilvania și 7 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -8 și 1 grad, mai coborâte în depresiuni, spre -13 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5821 secunde