Cum va fi vremea de Revelion, la Constanța

408
1
Cum va fi vremea de Revelion, la Constanța - cumvafivremea-1388327143.jpg

Articole de la același autor

Nu am avut parte de un Crăciun alb, ci mai degrabă de o vreme de primăvară, și nu va fi zăpadă nici de Revelion. E drept, va fi ceva mai frig, dar șansele să ningă sunt extrem de mici. Astăzi, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte vântul se va mai înteți puțin, iar termometrele vor indica minimum -1 grad.
Mâine se anunță nori mulți și un vânt moderat. Peste zi va fi destul de frig, cu valori termice maxime de 1 - 2 grade Celsius. În noaptea de Revelion norii vor acoperi cerul și vântul doar va adia ușor. Minima prognozată de meteorologi este de 0 grade Celsius. 
Miercuri, pe 1 ianuarie, va fi din nou înnorat, însă se va mai încălzi. Valorile termice se vor încadra între 2 și 4 grade. Joi și vineri, pe 2 și 3 ianuarie, temperaturile vor mai urca pe timpul zilei, însă vor mai coborî noaptea. Vom avea 6 - 7 grade ziua și între -1 și 1 grad în cursul nopții.


Comentează știrea

christian louboutin wiki
28 februarie 2014
christian louboutin wiki

louboutin boots rihanna Stiri Social : Cum va fi vremea de Revelion, la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wiki http://resources.orpak.co.in/images/christian-louboutin-bianca.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5772 secunde