Cum va fi vremea mâine, la Constanța

192
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremea2-1395840419.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în această perioadă. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe. Noaptea, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua și va ploua în sud-vestul, în sudul țării și, izolat, în rest. 


Vor fi mai ales averse, însoțite trecător de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși, izolat, 20 de litri pe metru pătrat. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, în Oltenia și, local, în Banat și Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.


La Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre sud-est, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte câțiva nori se vor menține pe cer, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade Celsius.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.601 secunde