Cum va fi vremea mâine, la Constanța

85
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - bulevardulalexandrulapusneanu26-1396531287.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în țară, temperaturile vor continua să crească, iar maxima va ajunge în jurul valorii de 24 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, până la moderat. Valorile termice vor continua să crească față de ziua anterioară, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată, îndeosebi în vestul, centrul și sudul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 24 de grad,e iar cele minime se vor încadra între 2 grade în nordul Moldovei și în jur de 13 grade în Dealurile de Vest. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul și estul țării și va ploua slab, local, în Moldova și, izolat, în Maramureș, în estul Transilvaniei, dar posibil și în Dobrogea și, izolat, în Maramureș, în estul Transilvaniei, dar posibil și în Dobrogea și estul Munteniei. Vântul va avea unele intensificări în est și pe crestele munților. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în cea mai mare parte a țării, iar ploi vor cădea pe arii extinse în Oltenia, local în Banat și Muntenia și doar izolat în rest. În zona montană înaltă vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în jumătatea de sud a țării unde, pe arii restrânse, se vor depăși, la rafală 50 - 55 de km pe oră.
La Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla slab până la moderat, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 22 de grade Celsius. La noapte norii se vor mai înmulți și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 8 grade Celsius.
Pentru sâmbătă, meteorologii prognozează ploi slabe, vânt puternic și valori termice cuprinse între 8 și 9 grade Celsius. Duminică precipitațiile se vor opri, dar va fi în continuare înnorat și vântul va sufla cu putere. Temperaturile mai cresc cu un grad - două.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea la Constanța, mâine
Pagina a fost generata in 0.584 secunde