Cum va fi vremea mâine, la Constanța

90
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - cumvafivremea14099373811-1469542363.jpg
Mâine, vremea se menține călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării. În zonele de deal și de munte, dar și în vestul, sud-vestul și local în centrul țării, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.


Pe arii restrânse, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat. Izolat, vor fi căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusă. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 11 grade.


La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și rafalele se vor mai domoli. Termometrele vor indica minimum 19 grade.


Poimâine, va fi chiar mai cald, cu valori termice cuprinse între 19 și 31 de grade, iar de vineri sunt prognozate 32 și 33 de grade ziua și 20, 21 de grade noaptea. Deosebit de cald va fi și săptămâna viitoare, dar este posibil să apară și câțiva nori răzleți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.349 secunde