CUM VA FI VREMEA PÂNĂ ÎN IANUARIE, LA CONSTANȚA

1901
4
CUM VA FI VREMEA PÂNĂ ÎN IANUARIE, LA CONSTANȚA - iarnacod1423218864-1447157327.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a publicat o prognoză a vremii pentru trei luni, pentru întreaga țară. 
Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze de medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, și au un grad de realizare de aproximativ 60 la sută. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.


Astfel, la Constanța, toată luna noiembrie, vom avea temperaturi mai mari decât cele medii anuale. Potrivit meteorologilor, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice în aproape toată țara, exceptând sud-estul, unde acestea se pot situa peste norme. Va ploua destul de mult în celelalte zone, dar, mai puțin în sud și vestul țării.




Luna decembrie se anunță și ea mai caldă decât în anii anteriori. Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale, iar, în sud-estul și, local, în sudul și vestul țării, vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât normalul lunii. Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local, în centrul țării fiind posibile valori peste medii, iar, în sud, sub norme.


Și în ianuarie este posibil să fie mai cald, căci temperaturi aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul și, local, sudul și vestul țării, unde valorile de temperatură pot fi peste norme. Cantitățile lunare de precipitații vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul și sudul țării, iar, în restul zonelor, vor avea o tendință de excedent.


Comentează știrea

Ego
10 noiembrie 2015
vremea

N-am inteles nimic .

Luci
10 noiembrie 2015
....

Niste cuvinte aruncate in pagina si gata un mega articol de interes national de valoare 0.

Ben
10 noiembrie 2015
cautam colaboratori

Cautam operatori intr-un proiect nou. Cautam oameni rabdatori,seriosi,punctuali,perseverenti. Persoane deschise la ceva nou.  Pentru ca este ceva nou, multi nu il inteleg, si cred ca este inselatorie. Suntem din ce in ce mai multi, si suntem foarte multumiti de acest proiect. Cerinte: – virsta minima 18 ani – nu conteaza profesia actuala – Seriozitate – perseverenta – Rabdare – Vointa – Cunostinte minime PC – Conexiune internet Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Oferim curs gratuit de instruire de la zero. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time,de acasa. Ocupati locurile libere care au mai ramas. Invata cu noi sa ai independenta financiara, sa ai success, sa fii un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fii propriun tau stapan. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Contactati-ma pe : [email protected]  incepeti sa investiti timp pentru a va asigura un viitor trainic.

m
11 noiembrie 2015
mm

De la Ponta Invatatura:copy paste.Meserie de ziarist?Sa fim cinstiti:nu exista,s-a dus,au ramas pilosii si spagarii.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3666 secunde