Cum va fi vremea săptămâna aceasta

1438
Vremea de afară nu prevestește apropierea sărbătorilor de iarnă, ci mai degrabă a primăverii. După un week-end cu maxime de 12-13 grade Celsius, săptămâna aceasta se anunță și ea cu temperaturi peste valorile normale pentru luna decembrie.
Astăzi va fi mai mult înnorat, dar sunt șanse mici de precipitații. Umiditatea va fi ridicată, iar vântul va bate cu 19 km pe oră dinspre est - sud-est. Maxima pe timpul zilei va atinge 10 grade. La noapte vor apărea burnița și ceața, dar valorile vor fi în continuare pozitive, cu o minimă de 6 grade Celsius.
Marți de dimineață va fi burniță și vântul va bate slab, dar mercurul termometrelor nu va coborî mai jos de 13 grade Celsius. Burniță va fi și peste noapte, dar și miercuri dimineață. Din nou este exclus să înregistrăm temperaturi negative noaptea, minima prognozată fiind de 4 grade Celsius, atât marți, cât și miercuri și joi noapte. Joi va fi ceață, cu șanse mici de precipitații și 13 grade Celsius în termometre. Vineri, 16 decembrie, se instalează norii. Nu va ploua, dar se vor înregistra 11 grade ziua și 8 grade noaptea.
Sâmbătă, în schimb, vine ploaia, însă vântul va bate în continuare cu putere redusă, dinspre sud. Meteorologii anunță valori cuprinse între 4 și 10 grade Celsius. De duminică vor începe să mai scadă temperaturile, dar nu foarte mult. Totuși, noaptea se vor înregistra valori pozitive, fără risc de polei sau precipitații solide.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Pagina a fost generata in 0.3301 secunde