Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

648

Articole de la același autor

Chiar dacă se mai încălzește puțin, vremea va fi în continuare rece săptămâna aceasta, la Constanța. Temperaturile mai cresc cu unu-două grade față de zilele trecute, dar se mențin negative pe timpul nopții. Va apărea și soarele, pe alocuri, însă ploile ori ninsorile vor sta departe de Dobrogea, cel puțin în următoarele zile.
Astăzi va fi parțial înnorat, cu un vânticel moderat dinspre nord. Maxima va atinge 8 grade pe timpul zilei și -1 grad Celsius peste noapte. Marți, 15 noiembrie, avem parte de soare și se mai încălzește puțin. Valorile se vor încadra între -1 și 9 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt reduse, iar vântul va bate slab dinspre nord-vest.
Miercuri revin norii, dar nu va ploua. Mercurul termometrelor va urca de la -2 grade noaptea, la 7 grade cu plus, ziua. Joi va fi din nou însorit, însă va fi un soare cu dinți, căci maximele abia vor mai atinge 6 grade Celsius ziua și -3 grade noap-tea.
Abia de vineri se mai încăl-zește cât de cât pe timpul nopții. În week-end nu vom mai avea valori negative, va fi senin, iar valorile cele mai înalte vor fi de 7-8 grade Celsius. Veștile bune de la meteorologi vin însă pentru săptămâna viitoare, când se mai încălzește, până pe la 10-12 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8038 secunde