Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

187
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea-1382278241.jpg

Articole de la același autor

Toamna se menține blândă și însorită la Constanța. După un week-end frumos, cu mult soare și temperaturi plăcute, vremea va continua să se încălzească la începutul săptămânii, cu valori peste cele normale pentru această perioadă. Abia spre sfârșitul săptămânii, temperaturile vor mai coborî, când vor apărea și câțiva nori, dar inofensivi. 


Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul doar adie ușor, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 21 de grade Celsius. Peste noapte va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 9 grade. Mâine va fi și mai cald, cu temperaturi ce vor atinge 22 de grade, dar noaptea va apărea ceață și vor fi 8 grade. 


Miercuri, 23 octombrie, se mai răcește pe timpul zilei, dar va fi mai cald noaptea. Valorile termice se vor încadra între 11 și 16 grade Celsius. Joi apar și norii și va fi mai frig, cu încă două-trei grade, la fel și vineri, dar sunt șanse mici de precipitații. În week-end reapare soarele și temperaturile se vor situa între 9 și 14 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 18 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3888 secunde