Astăzi, soare și cer variabil, de mâine vin ploile la Constanța

178
Astăzi, soare și cer variabil,  de mâine vin ploile la Constanța - vremea-1381766466.jpg

Articole de la același autor

După câteva zile deosebit de frumoase, toamna mai trebuie să ne aducă aminte că este anotimpul ei. Astăzi ne mai bucurăm de ceva soare, apoi, de mâine vom avea câteva zile înnorate și ploioase.

Potrivit meteorologilor, marți, 15 octombrie, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre sud, iar maxima termică atinge 19 grade Celsius. Peste noapte se adună câțiva nori, dar vântul se mai domolește. Termometrele vor indica minimum 11 grade.

Mâine, norii se mai înmulțesc și spre seară sunt așteptate ploi slabe. În ciuda averselor temperaturile vor fi destul de ridicate și se vor încadra între 14 și 18 grade. Joi, 17 octombrie, sunt anunțate ploi intense, atât ziua, cât și pe timpul nopții, și valorile termice vor mai scădea puțin, spre 10 - 14 grade. Vineri, însă, se arată din nou soarele, și în week-end se încălzește din nou.

Pentru următoarele două săptămâni, în zona Dobrogei, meteorologii anunță vreme veritabilă de toamnă. Săptămâna aceasta va fi un regim termic în jurul celui mediu multianual specific, respectiv valori medii de 17 - 19 grade, ziua, și 10 - 12 grade, noaptea. Este anticipată o scădere de temperatură pentru data de 17 octombrie, după care maximele vor crește din nou. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5421 secunde