A venit iarna!

Astăzi și mâine, minime de 2 - 3 grade Celsius, la Constanța

272
Astăzi și mâine, minime de 2 - 3 grade Celsius, la Constanța - vreme1-1380723077.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo rece și vânt puternic în toată țara. Începând de ieri, 2 octombrie, și până sâmbătă, 5 octombrie, vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, cu viteze de 45 - 50 de km pe oră la rafală și trecător, mai ales în zona litoralului, 60 - 70 de km pe oră.

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, cu valori termice care se vor situa cu 10 - 15 grade sub mediile multianuale ale primei decade a lunii octombrie. Temperaturile minime nocturne vor fi negative, îndeosebi în regiunile intracarpatice, favorizând local producerea brumei.

La munte va mai ninge slab în prima parte a intervalului, iar trecător, în zona subcarpatică precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Astăzi, la Constanța, va fi înnorat și foarte frig. Vântul va sufla în continuare puternic, dinspre nord, iar maxima termică abia va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte cerul se va menține noros și termometrele vor indica minimum 4 grade. Mâine vom avea cer variabil, cu soare, dar valorile termice se vor încadra între 3 și 8 grade Celsius. Vântul puternic va accentua și el senzația de frig.

Sâmbătă, 5 octombrie, începe să se mai încălzească, dar destul de timid. Maximele vor atinge 10 grade Celsius, dar noaptea va rămâne foarte friguroasă, cu minimum 4 grade în termometre. Se pare că nici duminică nu va fi prea cald, dar de luni, se anunță mult soare și temperaturi aproape de cele normale pentru această perioadă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.9893 secunde