Furtună și ploi abundente, astăzi, la Constanța. De mâine vine frigul

1166
1
Furtună și ploi abundente, astăzi, la Constanța. De mâine vine frigul - ploivantumbrele-1380557765.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii ne-au avertizat încă de zilele trecute că ne așteaptă vreme urâtă și multe ploi. Încă de aseară a intrat în vigoare codul portocaliu de ploi abundente și intensificări ale vântului, iar pentru astăzi este prognozată furtună cu ploaie. Vântul va sufla cu putere dinspre nord-est, iar maxima termică abia va atinge 14 grade Celsius.

Peste noapte aversele se vor mai potoli și vântul se va mai domoli, iar termometrele vor indica minimum 8 grade. Mâine, va fi înnorat și nu va mai ploua, însă temperaturile vor scădea semnificativ, până în jurul valorilor de 7 - 8 grade Celsius. Va fi foarte frig până spre duminică, atunci când valorile termice vor reveni în jurul a 14 - 15 grade.

Și pentru că ploile nu vin niciodată singure, hidrologii au emis și ei o avertizare cod portocaliu de inundații pentru toate râurile din zona Dobrogei. Potrivit Institutului Național de Meteorologie și Gospodărire, de luni, 30 septembrie, de la ora 23,00, se instituie cod portocaliu pe râurile din spațiul hidrografic Dobrogea (județele Constanța și Tulcea). 

Comentează știrea

FONDURI EUROPENE
1 octombrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.517 secunde