Cer senin și maxime de 16 grade Celsius, astăzi, la Constanța

124
Cer senin și maxime de 16 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme1-1381157744.jpg

Articole recomandate

Veștile sunt din ce în ce mai bune de la meteorologi. Vremea continuă să se încălzească, în zilele următoare, iar soarele își va face tot mai des apariția.

Astăzi, la Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla slab, până la moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte se va înregistra ceață și vântul doar va adia ușor. Termometrele vor indica minimum 4 grade.

Miercuri va fi ceva mai înnorat și temperatura va mai scădea cu un grad, dar joi procesul de încălzire va continua, astfel încât pentru vineri, 11 octombrie, sunt prognozate valori termice cuprinse între 11 și 19 grade Celsius.

În restul țării, vremea va fi în general frumoasă marți, iar valorile termice vor continua să crească ușor, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în vest și sud-vest, unde vor fi condiții de ploaie slabă.

Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și pe arii restrânse în centru va fi ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, ușor mai scăzute pe litoral, iar cele minime între -3 grade în depresiuni, unde se va produce brumă și 11 grade în Dealurile de Vest. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8725 secunde