Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

187
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremeasaptamanaviitoare-1398101240.jpg

Articole de la același autor

Vremea se face din ce în ce mai plăcută, la malul mării. Însă de ploi nu am scăpat de tot, câțiva nori ne mai dau târcoale, dar temperaturile se mențin destul de ridicate.


Astăzi, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab până la moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 19 grade Celsius. La noapte va fi mai mult senin și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 8 grade Celsius. 


Mâine se încălzește pe timpul zilei, până pe la 22 de grade, însă va fi mai mult înnorat. Peste noapte sunt așteptate averse de ploaie și 10 grade Celsius.


Precipitațiile vor continua și în cursul zilei de joi, 24 aprilie, când valorile termice vor scădea spre 15 grade Celsius. Și vineri va fi parțial înnorat și destul de rece, iar în week-end va ploua și sâmbătă și duminică.


În restul țării, încă de ieri, vremea a început să se încălzească, în toate zonele de câmpie și de podiș. În cursul zilei cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, se vor semnala izolat, mai ales la munte. 


Astăzi, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării, cu maxime termice între 16 și 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și la începutul nopții, când vor fi ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, local în nord-vestul țării, în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest. Izolat, vor fi posibile cantități de apă de peste 10 - 15 litri pe metru pătrat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea de Florii, la Constanța
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1131 secunde