Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

209
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - cumvafivremea-1428933117.jpg

Articole de la același autor

După un week-end cu vreme superbă și foarte caldă pentru această perioadă a anului, primăvara capricioasă revine, la malul mării.

Meteorologii anunță diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta, câțiva nori și, spre sfârșitul săptămânii, ceva ploi.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord. Maxima termică abia dacă va atinge 13 grade Celsius. La noapte, vântul se va domoli, dar câțiva nori vor persista. Termometrele vor indica minimum 5 grade.

Mâine, se mai încălzește și va fi mai mult senin. Vântul, însă, se va intensifica. Valorile termice vor fi cuprinse între 7 și 16 grade. Joi, pe 16 aprilie, va fi și mai cald, cu temperaturi ce vor depăși 21 de grade și cer senin. Iar vineri se anunță 23 de grade Celsius pe timpul zilei și 10 grade noaptea.

Sâmbătă, 18 aprilie, începe să se răcească din nou și sunt așteptate ploi după-amiază și în cursul nopții, iar duminică va fi parțial înnorat și temperaturile vor fi cuprinse între 5 și 11 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8979 secunde