Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

180
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1433166171.jpg

Articole de la același autor

Vara debutează oficial cu vreme caldă și mult soare, la malul mării. Primele zile ale celui mai așteptat anotimp se anunță frumoase și numai bune de vacanță. 


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul doar adie ușor, dinspre est. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. La noapte, norii se vor ține departe și va fi doar o briză plăcută, dinspre sud-vest. Termometrele vor indica minimum 14 grade. 


Mâine, va fi la fel de frumos, iar joi, vor fi chiar și 27 de grade. De vineri, apar câțiva nori, iar sâmbătă, este posibil să plouă. 


Și în restul țării, vremea este caldă, cu temperaturi în ușoară creștere, astfel că maximele se vor încadra între 29 și 30 de grade, local, în zonele de câmpie și podiș. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montană și cu totul izolat în rest. 


Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde