Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

258
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1457276069.jpg

Articole de la același autor

Primăvara capricioasă ne oferă când una caldă, când una rece, la malul mării. După câteva zile înnorate și ploioase, ne-a lăsat să ne bucurăm puțin de soare, dar meteorologii ne aduc vești proaste pentru zilele următoare.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme urâtă, valabilă de duminică seară, până marți dimineață. În acest interval, aria ploilor se va extinde și va cuprinde jumătatea vestică a țării. În Banat, nordul Olteniei, Crișana și vestul Transilvaniei, cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 20 - 25 de litri pe metru pătrat, iar în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, izolat, se vor cumula peste 35 - 40 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze de până la 50 - 65 de km pe oră, iar la munte, îndeosebi în zona înaltă, va depăși 70 - 80 de km pe oră.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. La noapte, se va mai însenina și termometrele vor indica minimum 7 grade. Mâine vor fi nori în cursul dimineții, după care se va arăta soarele. Valorile termice vor rămâne la același nivel. Miercuri începe să se mai răcească și sunt așteptate ploi în cursul nopții. Joi, averse vor persista și vom avea între 5 și 9 grade. Week-end-ul se anunță și el destul de rece și când cu soare, când cu nori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.265 secunde