Cum va fi vremea săptămâna viitoare

387
Cum va fi vremea săptămâna viitoare - 3540317630b8ed33d097-1336300727.jpg
Săptămâna viitoare se anunță câteva ploi, însoțite de descărcări electrice, dar și temperaturile de vară.

Luni, 7 mai, cerul va fi parțial noros și va adia un vânticel slab. Șansele de precipitații sunt foarte reduse. Maxima pe timpul zilei va atinge 27 de grade, iar noaptea se va înregistra o minimă de 16 grade Celsius.

Marți vor fi din nou prezenți câțiva nori, dar temporar și fără averse. Va fi puțin mai frig, cu 24 de grade, iar vântul va bate slab, dinspre sud-vest.

Miercuri se încălzește din nou, chiar dacă meteorologii prognozează posibile averse de ploaie, în cantități reduse. Valorile termice se vor încadra între 15 și 25 de grade Celsius.

Joi, 10 mai, se anunță posibilă furtună cu descărcări electrice. Vântul va fi ceva mai puternic, iar temperaturile se vor încadra între 16 și 25 de grade Celsius. La fel va fi și vineri, dar se mai încălzește cu un grad - două.

De sâmbătă dimineață norii se risipesc și lasă loc soarelui să ne topească cu maxime de 29 de grade Celsius. Vântul va bate slab, până la moderat, de-a lungul week-end-ului. Duminică noaptea există riscul să apară ceva precipitații, care s-ar putea prelungi și luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8061 secunde