Cuptoarele de pizza, echipamente HoReCa surprinzătoare din toate punctele de vedere

261

Articole recomandate

Cuptoarele de pizza, echipamente HoReCa surprinzătoare din toate punctele de vedere

În orice pizzerie, indiferent de mărimea și tradiția ei, respectiv de pregătirea chefilor, o importanță covârșitoare o au cuptoarele, care pot fi considerate "centrele gravitaționale" ale acelor restaurante. În cazul în care este pentru prima oară când deschideți sau administrați un astfel de local, cu siguranță veți fi surprins de multitudinea ofertelor și, mai mult decât atât, de versatilitatea echipamentelor HoReCa descrise mai sus.

Cu alte cuvinte, între două asemenea produse, modele distincte, poate să nu fie nicio legătură, cel puțin din punctul de vedere al aspectului și tehnologiei. Însă, parcurgând articolul în continuare, vă veți face o idee cu privire la dispozitivul ideal pentru situația dumneavoastră.

În materie de echipamente HoReCa, Fresco Expert reprezintă alegerea ideală, atât datorită diversității (bucătărie caldă, echipamente frigorifice, de spălare vase, de bar, coffee shop, patiserie, cofetărie, gelaterie, brutărie, fast food etc.), cât mai ales prin prisma faptului că acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel internațional.

Astfel, aveți garanția calității, fiabilității, productivității și, nu în ultimul rând, unei durate îndelungate de viață, fără necesitatea opririi activității pentru operațiuni de mentenanță și reparații. Revenind la subiectul materialului, iată câteva exemple de produse, cât mai diferite între ele:

Cuptor pizza pe gaz CAA0011

Capacitatea: 12 pizza (30 cm) / Temperatura de lucru: +400 de grade Celsius / Termostat de siguranță, arzătoare controlate individual / 1 cameră de coacere / Dimensiuni: 127x175x80 cm / Greutate: 315 kg / kW gaz: 34 / Control mecanic;

 

Cuptor pizza electric CAB0014/CD

 

Capacitatea: 6+6 pizza (35 cm) / Temperatura de lucru: +400 de grade Celsius / Sistem de recuperare a căldurii integrat în camera de gătit / Echipamente HoReCa având 2 camere de coacere (temperatură/putere diferită) / Dimensiuni: 151x106x78 cm / Greutate: 247 kg / kW electric: 17,2 / Control electronic;

Cuptor pizza pe lemne CAC0017

Capacitatea: 8-10 pizza / Suport inclus / 1 cameră de coacere / Dimensiuni: 168x168x182 cm / Greutate: 1.400 kg;

Cuptor pizza tip tunel SY850VELED

Productivitatea: 135 de pizza pe oră / Temperatura de lucru: +320 de grade Celsius / Echipamente HoReCa ventilate, cu suport pe roți / Tip construcție: cu bandă / Dimensiuni: 126x175x107 cm / Greutate: 215 kg / kW electric: 14,2 / Control digital.

Deși echipamentele HoReCa prezentate anterior par a nu avea foarte multe în comun, de fapt ele sunt caracterizate de două similitudini. În primul rând, asigură rezultate excepționale în bucătăria oricărei pizzerii, grație specificațiilor tehnice de top enumerate.

În al doilea rând, furnizorul oferă garanția Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă), în timp ce Performance Care și Premium Care sunt disponibile contra cost (595 de lei, respectiv 1.075 de lei), cu extra beneficii precum revizie anuală, training de utilizare, intervenție în 48-72 de ore, extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb și manoperă etc.

În concluzie, indiferent ce opțiune ați alege, aveți certitudinea unui dispozitiv de calitate superioară, astfel încât rezultatul final să fie cel scontat: o pizza aburindă, bine făcută, atât la propriu, cât și la figurat, în care toate aromele să fie resimțite la potențialul maxim, chiar și de către cei mai exigenți dintre clienți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.744 secunde