"Curățăm Constanța noastră". Plantări de copaci în parcul de la Gară și în parcul Tăbăcărie

242

Articole de la același autor

Au trecut mai bine de două săptămâni de la debutul celei mai ample inițiative de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța, campania "Curățăm Constanța noastră". Deja unele schimbări se pot vedea prin cartiere și prin parcuri.


În cursul zilei de ieri, muncitorii de la salubrizare au acționat în cartierul Tomis Nord și în stațiunea Mamaia. Platformele de colectare au fost spălate și vidanjate, iar cele din cartierul Tomis Nord au fost reparate. Astăzi, lucrătorii vor spăla și vidanja platformele de colectare din cartierul Tomis Nord și Tomis III. Operațiuni de dezinfecție și dezinsecție vor avea loc și în cartierul Poarta 6 și CET.
 
De asemenea, continuă și tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia și în cartierul Tomis Nord. Se tunde gardul viu, se salubrizează peluzele, se curăță terenurile de frunze uscate și crengi și se mătură aleile. Tot ieri, au fost plantați copaci în parcul de la Gară, în piațeta Ovidiu și pe aleea Lupeni, iar astăzi se fac plantări în parcul Tăbă-cărie și în cartierul Tomis Nord.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Social : Gazon nou în parcul de la Gară
Pagina a fost generata in 0.5252 secunde