Campania "Curățăm Constanța noastră"

Gazon nou în parcul de la Gară

292

Articole de la același autor

A început o nouă săptămână de curățenie generală în municipiul Constanța. Nici în week-end, însă, acțiunile din cadrul programului "Curățăm Constanța noastră" nu au încetat. Greenpact și 40 de angajați ai Mega Image Constanța au participat la acțiunea de igienizare a malului lacului Tăbăcărie.


Ieri, lucrătorii de la salubrizare au fost prezenți în zona Abator. În cartierul Ana-dalchioi, au fost spălate și vidanjate platformele de colectare, iar cele din Tomis I au fost dezinfectate, în timp ce în stațiunea Mamaia și pe strada Topolog, platformele de colectare au fost reparate. 


Astăzi, vor fi spălate și vidanjate plat-formele de colectare din cartierul Tomis Nord, iar în Poarta 6, KM 4 - 5 și CET vor avea loc acțiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare a platformelor.


De asemenea, continuă tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia, în Piața Tomis III, în cartierul Tomis Nord și în zona Liceului "Traian". În Poarta 6, se plantează arbori, iar în parcul de la Gară se va pune gazon. 


Constănțenii interesați să se alăture campaniei se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro, dar și pe pagina de Facebook. Voluntarii vor fi coordonați și anunțați despre locațiile unde vor face curățenie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9737 secunde